Članki

Koncert MoPZ Poljubinj in PAZ Vinko Vodopivec

V petek, 17.2.2023, smo skupaj s MoPZ Poljubinj dodobra napolnili Tolminsko kinodvorano. Nastopili smo namreč na koncertu, ki ga je na našo pobudi organiziral Klub Tolminskih Študentov.

Najprej so na oder stopili Palbinci. Zbranim so zapeli so nekaj pesmi iz njihovega standardnega repertoarja.

Za njimi smo se na odru predstavili Vodopivci. Poslušalcem smo se predstavili z nekaj “železnimi” pesmimi, nadaljevali pa smo z nekaterimi novitetami. Ker smo nastopali v dolini Soče, niso manjkale niti pesmi, ki so bile uglasbene na besedila Simona Gregorčiča.

Po koncertu pa se nismo razšli, pač pa so naši glasovi še dolgo odmevali v avli kinodvorane.

Hvala Klubu Tolminskih študentov, da ste organizirali ta dogodek in MoPZ Poljubinj, da ste sprejeli naše povabilo in zapeli skupaj z nami!

Koncert PAZ Vinko Vodopivec in KMoPZ Davorina Jenka

V četrtek, 12.1.2023 so v župnijski cerkvi sv. Jakoba v Ljubljani zadoneli ubrani moški glasovi. K Vodopivcem so v goste prišli KMoPZ Davorina Jenka iz Cerkelj na Gorenjskem.

Najprej smo se občinstvu predstavili gostitelji in obiskovalce skozi pesem pospremili od zime prek pomladi in poletja k ponovnemu počitku narave. Namesto tradicionalnega dodatka, torej Vodopivčevih Žab, smo goste ob koncu počastili z njihovo neuradno himno Zvezde.

Davorinci pa so občinstvu zapeli nekaj božičnih pesmi, sladile pa so jim čudovite pesmi o ljubezni in vsem kar ljubezni pritiče. Ob bučnem aplavzu ob koncu nastopa se tudi gostje niso obotavljali in zapeli še eno pesem za dodatek.

Po koncu koncerta smo se pevci in obiskovalci koncerta premaknili v pevsko sobo v Šentjakobskem gledališču, kjer je sledila pogostitev, ob pogostitvi pa je tudi pesem donela še dolgo v noč!

2. Študentsko ZBORovanje

2. Študentsko ZBORovanje

Študetski pevski zbori v Slovenski filharmoniji!
Spoznajte delovanje študentskih pevskih zborov, ki delujejo na območju MOL
Primorski akademski zbor Vinko Vodopivec organizira 2. študentsko zborovsko revijo Študentsko ZBORovanje v dvorani Marjana Kozine v Slovenski filharmoniji.

Prodaja vstopnic: www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim Si
https://www.eventim.si/si/vstopnice/studentsko-zborovanje-ljubljana-slovenska-filharmonija-1278853/performance.html

 

PAZ Vinko Vodopivec: Koncert Ajdovščina 3. 12. 2021

Dragi oboževalci slovenske pesmi in dolgoletne tradicije Vodopivcev. Vljudno vas vabimo, da se udeležite našega koncerta, ki bo 3. 12. 2021 potekal v dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini. Z nami pa bodo kot gostje zapele tudi članice ženskega pevskega zbor Večernica.

Vstop je prost!

P.S: Zaradi trenutne situacije je število sedišč omejeno na 130 zato se splača priti kakšno minuto prej. 🙂

Page 1 of 712345...Last »